Jak vaříme

Lokálně

Zpracováváme především suroviny z českých farem.

Autenticky

Vaříme od základu a z poctivých surovin.

Poctivě

Perfektní řemeslo a skvělí šéfkuchaři.

S úsměvem

Bez toho to nejde a u nás nikdy nepůjde.

Filip Sajler, šéfkuchař a CEO

Dal do toho srdce

Filip Sajler patří díky úspěšnému pořadu Kluci v akci k nejznámějším českým kuchařům. Má za sebou praxi ve špičkových restauracích a cateringových společnostech v USA, Německu, Singapuru a v České republice. Absolvoval stáže a praxe u věhlasných a Michelinem oceněných šéfkuchařů jako je Yannick Alléno, Armand Arnand a Norbert Niederkopfler. Byl členem Národního kuchařského týmu AKC ČR. Je držitelem řady ocenění z kuchařských soutěží FHA Culinary cup Singapore, IGEHO Stuttgart, ScotHot Glasgow, World Culinary Championship Basil včetně trofeje z Kuchařské olympiády v Erfurtu. Vařil či organizoval catering pro významné politiky; evropské premiéry a přední představitele Evropy v průběhu českého předsednictví EU v Bruselu i u nás doma. Vařil také pro hvězdy showbusinessu jako Madonnu, Davida Bowieho, Bruce Springsteena a mnoho dalších. V současné době je Filip Sajler founder & CEO ve společnostech Perfect Canteen & Perfect Catering, a divizi Cibule., které jsou nově v rodině firem Hopi Holding. Ze své pozice se aktivně podílí na vedení společnosti a určuje směr jejího dalšího rozvoje.

Martin Staněk

Creative chef

Reprezentuje naši republiku na mezinárodních soutěžích s Národním týmem kuchařů a cukrářů ČR, kde již získal řadu ocenění. Absolvoval stáže u proslulého michelinského šéfkuchaře Yannicka Allého a dlouhodobě profesionálně působil v Německu. Rád inspiruje a předává své kuchařské dovednosti v rámci prestižní Gourmet Academy a své zkušenosti a lásku k řemeslu sdílí v rámci vzdělávacího programu Kulinářské umění, určeného pro nadějné kuchařské talenty.

Kvalita jídla

Díky moderním technologiím pokrmy připravujeme šetrným způsobem. Využíváme nízkoteplotní úpravy či vaření ve vakuu, aby bylo zachováno co nejvíce chuti a živin. Po uvaření pokrmy šokově zchladíme, aby kvalita jídla zůstala co nejvyšší. Nenarušuje se tak buněčná struktura surovin, a zároveň dochází k co nejšetrnější konzervaci pokrmu. Vše je baleno pomocí technologie zaručující čerstvost pro každodenní radost z dobrého jídla.

Hotové pokrmy posíláme do certifikované laboratoře na mikrobiologické testování, abychom mohli bezpečně garantovat jejich trvanlivost. Všechny naše produkty balíme v ochranné atmosféře do plně recyklovatelných obalů.